Psychologisch Centrum Lambertushof
Psychologisch Centrum Lambertushof
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch

E-mailadres: info@lambertushof.nl
Telefoon: 0413-319168

 

 

Psychologisch Centrum Lambertushof

Samen doen!

We komen in ons leven allemaal wel eens hobbels op ons pad tegen. Soms lopen we daarin vast. De professionele kijk van een psycholoog helpt je om je probleem te plaatsen en te begrijpen.


Psychologisch Centrum Lambertushof verleent al meer dan 15 jaar psychologische hulp aan kinderen en volwassenen. In de GB-GGZ gaat het om kortdurende trajecten waarin onder meer angst, depressie, lichamelijke klachten, overbelasting en trauma’s behandeld worden. Dit doen we met behulp van cognitieve gedragstherapie, EMDR, ACT en mindfulness.  In de S-GGZ behandelen we mensen met complexe hulpvragen op het gebied van onder meer angst en stemming. Vaak spelen de problemen al langere tijd en is het ontstaan te herleiden naar de kindertijd. In de S-GGZ wordt ook schematherapie toegepast.


In Heesch zijn diverse teamleden vanuit onze hoofdvestiging in Veghel werkzaam. Dit om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen bieden. Ons motto is `Samen doen`. Als team delen we onze kennis en ervaring met elkaar. We gaan er samen met de cliënt voor zorgen dat hij of zij weer de regie over zijn of haar eigen leven ervaart. We zien de mens als geheel. We gaan ervan uit dat lichaam, geest en sociale omgeving samenkomen in een individu en daar onlosmakelijk op elkaar inwerken. Samen doen betekent ook zeggen wat je doet en doen wat je zegt. In onze therapie draait het niet alleen om praten, maar vooral ook om doen en ervaren.

 

Onze vleugels uitslaan naar Ceres geeft ons ook de mogelijkheid om intensiever met andere partijen samen te werken en de zorg efficiënter op elkaar aan te laten sluiten.


Op www.lambertushof.nl vind je ons uitgebreide aanbod en kun je kennismaken met ons team. Naast individuele behandelingen geven we in Veghel groepstrainingen zoals mindfulness, slaaptraining en COMET voor een beter zelfbeeld.  Ook bieden we schematherapie in groepen aan. In het klooster in Velp bij Grave vindt intensievere behandeling plaats via onze dagbehandeling Stilstaan om Vooruit te gaan.