Psychologisch Centrum Lambertushof
Psychologisch Centrum Lambertushof
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch

E-mailadres: info@lambertushof.nl
Telefoon: 0413-319168

 

 

Psychologisch Centrum Lambertushof

Samen doen!

Psychologisch Centrum Lambertushof is een Centrum wat al meer dan 15 jaar psychologische hulpverlening levert voor kinderen en volwassenen in de:

 

- GB-GGZ: kortdurende trajecten dat wil zeggen voor angsten, depressies, overbelasting, ADD, Autisme, lichamelijke klachten en trauma’s. We behandelen onder andere met cognitieve gedragstherapie, EMDR, ACT en mindfulness

- S-GGZ voor langere trajecten met ingewikkelde vragen met herhaalde depressie en angstklachten. Vaak spelen de problemen al langere tijd en is het ontaan te herleiden naar de kindertijd.  We behandelen onder ander cognitieve gedragstherapie, EMDR, ACT, Mindfulness en Schema therapie.

 

Soms ervaren mensen schroom om naar een psycholoog te gaan. Tegenwoordig komt bijna iedereen een of meerdere keren in zijn leven in aanraking met een psycholoog. Een mooie uitspraak van cliënten die geen moeite hebben om te komen is: “Als ik pijn in mijn tanden heb, ga ik toch ook naar een tandarts”. De professionele kijk van psycholoog helpt je om je probleem te plaatsen en te begrijpen. Daarnaast zijn wij goed opgeleid om je er weer bovenop te helpen. 

 

Ons motto is `samen doen` Onze vleugels uitslaan naar Ceres geeft ons de mogelijkheid om intensiever met andere partijen samen te werken en zorg efficiënter op elkaar aan te laten sluiten. Het zou geweldig zijn met kortere lijnen de mensen verder te helpen voor diegenen bij Ceres komen.