Bernhoven Diagnostisch Centrum
Bernhoven Diagnostisch Centrum
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch

Telefoon: 0413- 403 000

Bernhoven Diagnostisch Centrum

Cliënten uit de hele regio kunnen hier terecht voor bloedafname

Maak direct een afspraak voor een bloedafname >

 

Het Bernhoven Diagnostisch Centrum is werkzaam in de regio Oss-Uden-Veghel. (Meierijstad). Het centrum biedt eerstelijnszorgverleners, dat zijn huisartsen en verloskundigen, de mogelijkheid om zelf rechtstreeks diagnostisch onderzoek aan te vragen voor hun patiënten. Het gaat bijvoorbeeld om onderzoeken in het laboratorium, functieonderzoeken, radiologisch onderzoek. Dit zijn onderzoeken waarvoor patiënten naar een onderzoekslocatie in de regio (‘dicht bij huis’) of naar het ziekenhuis gaan.

 

Voor patiënten verzorgt het DC Bernhoven onder meer de bloedafnamedienst en trombosedienst in het ziekenhuis maar ook via prikposten in de regio. Onze diabetesdienst verricht regionale zorg zoals bloedafname, urine-onderzoek en fundusfotografie. Wij voeren oproepdiensten uit voor chronisch zieke patiënten. Ons echocentrum voert diensten uit voor de verloskundigen in de regio. De cardiodiagnostiek verrichten we in samenwerking met de vakgroep cardiologie. Daarnaast initiëren wij met regelmaat klinische lessen voor zorgpartners in onze regio.

 

Servicegericht

Bernhoven Diagnostisch Centrum is servicegericht en probeert steeds te bedenken hoe er nog beter voor de patiënten in de regio kan worden gezorgd. De zorg wordt zo dicht mogelijk bij de mensen gebracht. In een gezondheidscentrum als Ceres kan een bloedafnamdienst niet ontbreken. Cliënten uit de hele regio kunnen op deze locatie dagelijks terecht voor bloedafname voor aanvragen van de huisarts, specialist of trombosedienst.