Klaver Klinieken
Klaver Klinieken
Cereslaan 2t, 5384 VT Heesch
Route H

E-mailadres: info@klaverklinieken.nl
Telefoon: 085 – 22 22 233

U kunt bij ons terecht met al uw vragen; telefonisch of per e-mail.

 

www.klaverklinieken.nl

 

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur
(voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar)

Klaver Klinieken

Plastische chirurgie

Klaver Klinieken is de gespecialiseerde kliniek op het gebied plastische chirurgie en cosmetiek in gezondheidscentrum Ceres. 
Er worden diverse behandelingen aangeboden die zowel vallen onder verzekerde als de niet-verzekerde zorg. 
Denk hierbij aan de diverse vormen van borstchirurgie, huidafwijkingen, handchirurgie, ooglidcorrecties en overige lichaamscorrecties. 
Tevens kunt u voor diverse cosmetische en huid verbeterende behandelingen terecht bij Klaver Klinieken. 
U bespreekt samen met uw plastisch chirurg of cosmetisch behandelaar uw wensen en krijgt een eerlijk en passend advies. Onze visie is het delen van een stukje geluk, passie en motivatie door het leveren van kwalitatieve en efficiënte zorg. Klaver Klinieken wordt gewaardeerd om haar persoonlijke benadering, professionaliteit en resultaten.


Gezondheidscentrum Ceres

Klaver Klinieken heeft binnen het gezondheidscentrum Ceres de beschikking over een eigen vleugel op de eerste etage met meerdere spreekkamers en een eigen wachtkamer (route H). Hierbij is veel aandacht besteed aan de inrichting om u in een zo prettig mogelijke omgeving te kunnen ontvangen. Tevens beschikt Klaver Klinieken over een volledig geoutilleerde poliklinische operatiekamer, waarin alle soorten behandelingen onder plaatselijke verdoving uitgevoerd kunnen worden. Zorg ‘anno nu’ wordt hiermee toegankelijker, laagdrempeliger en meer vraaggericht. Heeft u interesse in een behandeling bij Klaver Klinieken bezoek dan ook eens onze website www.klaverklinieken.nl of maak een afspraak op ons spreekuur.

 

Tot ziens in onze kliniek!  

 

Team Klaver Klinieken
 
 

Zorgaanbod

Samen vorm geven aan betere zorg

Gezondheidscentrum Ceres is er voor Heesch, maar ook daarbuiten!

Van huisarts tot apotheek

Meer dan 25 zorgaanbieders bundelen hun krachten in Gezondheidscentrum Ceres. Van maar liefst drie huisartsenpraktijken, een grote apotheek en tandarts tot prikpost, logopedie en diverse therapeuten en medische specialisten. 

 

bekijk alle Zorgaanbieders