Huisartspraktijk van Cruchten
Huisartspraktijk van Cruchten
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch

E-mailadres: info@huisartsvancruchten.nl
Telefoon: 0412 45 13 55

Huisartspraktijk van Cruchten

Uw gezondheid, onze zorg

Bij Huisartspraktijk van Cruchten staat betrokkenheid voorop. Betrokkenheid bij uw gezondheid. Ons team van huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes biedt u graag optimale zorg,  in brede zin, op maat, voor alle leeftijden, dichtbij en in samenspraak met u als patiënt. Ook in onze nieuwe praktijkruimte blijven wij ons heel graag op deze vertrouwde manier voor u inzetten. Met bekende gezichten en oprechte aandacht voor u als mens.

 

En tegelijk staan we niet stil. De gedachten en ideeën over zorg veranderen. Als je gezond bent betekent dat niet meer alleen dat je niet ziek bent. Het betekent ook dat je je goed voelt, fit bent en flexibel kunt omgaan met veranderingen. We noemen dit positieve gezondheid. Leefstijl is hierin een belangrijk aandachtspunt. De samenleving is voortdurend in beweging en daarmee veranderen de eisen die er aan goede zorg worden gesteld. Als Huisartspraktijk gaan wij hierin mee.

 

Samenwerken wordt steeds belangrijker, dat doen wij in de eerste plaats met u, maar ook met bijvoorbeeld collega artsen, en andere  zorgverleners in de eerste en tweede lijn. Onze verhuizing geeft ons in al deze opzichten meer mogelijkheden om u nog beter van dienst te zijn!