Nova Verloskundigen
Nova Verloskundigen
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch

E-mailadres: info@novaverloskundigen.nl
Telefoon: 0412-646839

24 uur per dag bereikbaar

Nova Verloskundigen

Goede zorg voor iedere zwangere vrouw is anders. Bij ons krijg je zorg op maat.

Vanaf het moment dat je een  kinderwens hebt kun je bij ons terecht. We zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en staan voor je klaar! We begeleiden zorg rondom: kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamtijd. We hebben een eigen cursus centrum, we bieden kraamzorg aan en we zijn gespecialiseerd in zorg rondom anticonceptie. De verloskundigen zijn tevens gespecialiseerde echoscopisten.

 

Professionele zorg met persoonlijke begeleiding

Nova staat voor, professionele zorg, met een persoonlijke begeleiding. Er wordt voor iedereen een persoonlijk zorgpad opgesteld, Het is voor ons belangrijk wat de mensen zijn van de aanstaande ouders! Wij begeleiden je bij het meest waardevolle moment in je leven, de geboorte van je kind. Bij ons krijg je de tijd en aandacht die jij nodig hebt. Goede zorg voor iedere zwangere vrouw is anders. Bij ons krijg je zorg op maat.

 

Samenwerking in Ceres

Samenwerking, delen van kennis en informatie. Met alle zorgverleners in Heesch en omgeving is Ceres de plek waar je met je gezin terecht kunt voor alle vragen met betrekking tot je gezondheid.