LifeSkills4Kids/Ls Consult orthopedagogenpraktijk
LifeSkills4Kids/Ls Consult orthopedagogenpraktijk
Amsteleindstraat 90, 5345 HB Oss - Cereslaan 2-i, 5384 VT Heesch

E-mailadres: LS.consult@planet.nl
Telefoon: 06 - 57 33 23 09

LifeSkills4Kids/Ls Consult orthopedagogenpraktijk

 
Van harte welkom bij LifeSkills4Kids van drs. Annetti van Loon-School. Vanaf 2002 ben ik actief in het begeleiden van kinderen op weg naar volwassenheid en eigenheid. Ik ben BIG-geregistreerd, Orthopedagoog Generalist NVO en ECHA Specialist Hoogbegaafdheid. 
 
Bij LifeSkills4Kids kunt u terecht voor onderzoek, begeleiding en behandeling van kinderen en jeugdigen. Elk traject wordt op maat gemaakt. Afhankelijk van de hulpvraag, kan onderzoek worden ingezet om helder in beeld te krijgen wat de sterke kanten van het kind zijn; de skills. Maar ook wat kan helpen om verder te groeien. Het onderzoek kan gericht worden op leercapaciteiten, sociaal emotionele ontwikkeling en/of hoogbegaafdheid.  Ook kan direct begeleiding worden ingezet, waarbij het kind bijvoorbeeld meer inzicht krijgt in het eigen functioneren, meer zelfvertrouwen krijgt, minder angst, sociale weerbaarder wordt, leert omgaan met scheiding, rouw, het versterken van de groei-mindset, traumaverwerking (EMDR), enz.    
 
LifeSkills4Kids biedt Generalistische Basis GGZ Jeugd voor achttien samenwerkende gemeenten in de regio Noordoost Brabant: Bernheze, Boekel, Boxtel en Sint-Michielsgestel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill, Sint Huber, Sint Anthonis, Landerd, Meierijstad, Oss, ‘s-Hertogenbosch, Uden en Vught. Om voor een vergoeding in aanmerking te komen, is een verwijzing nodig van de (huis-)arts of een beschikking vanuit het Centrum Jeugd en Gezin of het Bureau Jeugd en Gezin. Meer info? Ga naar www.LifeSkills4Kids.nl