Interzorg Thuiszorg
Interzorg Thuiszorg
Cereslaan 2, 5384 VT Heesch


 

 

Interzorg Thuiszorg

Tijd voor mensen...

Tijd voor mensen.... Dat is waar het bij Interzorg om draait. En natuurlijk om thuiszorg: hulp bij het huishouden, begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging / verzorging en langdurige zorg. Interzorg verleent al sinds 1987 thuiszorg. En dat doen we professioneel, betrokken, efficiënt én met passie.

 

Kleine teams
Interzorg werkt met korte lijnen en met kleine, wijkgebonden teams. We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk steeds dezelfde zorgverlener bij u thuis komt, dat schept een band en vertrouwen.

 

Trots!
Onze medewerkers zijn trots en enthousiast. Niet alleen op hun vak, maar ook op hun cliënten. Ze weten als geen ander dat iedere situatie anders is en ze bieden de zorg die afgestemd is op de behoefte. Ze hebben oog voor detail, een luisterend oor én voldoende ruimte voor sociaal contact.

 

Korte lijnen
Zoekt u thuiszorg? Of hebt u al thuiszorg en zijn er veranderingen in uw situatie, uw gezondheid of woonomstandigheden? Dan hanteren we graag  korte lijnen. Eén telefoontje is genoeg om zorg op te starten of aan te passen.